Skyscanner

Auto huren | Vergelijk gratis autoverhuur met Skyscanner 

Vergelijk autoverhuur met Skyscanner. Waarom? ✅ Vergelijk grote aanbieders, zoals Hertz, Avis, etc.✅ 9.0 op Trustpilot ✅ geen boekingskosten ✅ handige filters. 


Skyscanner Reviews

  auto skyscanner

  Goedendag, de auto die ik zojuist heb gebruikt en die ik heb gehuurd via het skyscanner platform heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Mijn kinderen waren er erg blij mee en ze konden niet stil blijven zitten. Al is dit mss geen voordeel voor mij... drukke bende!

  Sterke punten
  Hele soepele , geluidsloze rit

  Zwakke punten
  Tanken. Maar ja dat hoort erbij he

  yooo

  yo mensen skyscanner autoverhuur is dik in orde. was zelf verbaasd over alle zaken die netjes en snel voor me werden geregeld. had betaalt via paypal en er zaten geen fees aan vast. ik ga dit vaker doen want een auto scheelt me een hoop tijd met mijn werk, heb op dit moment het geld niet om er een te kopen vandaar. ronduit geslaagde ervaring, daarom deze rating van 5

  Sterke punten
  moeiteloos

  Zwakke punten
  meer keuze aan modellen maar maakt me verder niet super veel uit

  skyscanner

  skyscanner vond ik ietsjes soepeler bij mijn vliegreizen want ik moest even zoeken naar de juiste auto maar uiteindelijk is he t geregeld. En we hebben veel kunnen zien van Lissabon. Ben gek op de stad.

  Sterke punten
  comfortabele auto, laag geprijst, vriendelijke medewerkers

  Zwakke punten
  een beetje lastig met het boeken enzo

  Klasse

  Ik ben een visser en ben de meren van Zwitserland nagegaan, ik heb een hoop gevangen en ik heb de vangst mooi in miijn SUV mee kunnen nemen en in de avond op de barbecue kunnen bereiden.

  Sterke punten
  Goede prijs!

  Dusseldorf

  Hoi, wij zijn net terug van Dsseldorf. De auto die we van Skyscanner kregen was best in orde. Wij vonden zelf alleen de borg wat aan de hoge kant en de mensen die ons hielpen waren niet bepaald persoonlijk. Het kwam een beetje gehaast over.

  Sterke punten
  ok

  Zwakke punten
  een paar

  skyscanner auto

  Was wel prima, ben beter gewend maar het bracht me waar ik zijn moest.

  matige dienst

  2 sterren de auto stonk naar zweet en weet ik veel wat. en toen we harden reden dan 70 rammelde er iets achterin, best wel vervelend

  Sterke punten
  beter dan een fiets

Bezoek Skyscanner

Schrijf je eigen review