Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Reviews over Sixt

  • Dit bedrijf is echt de beste als het gaat om het huren van een auto en ook de service die je krijgt is top. belangerijk is ook dat je voordeliger en goedkoper uitkomt met een auto van sixt.nl. als je nou een auto nodig hebt omdat je alleen bent of een suv omdat de groep groter is of misschien voor een gezin . sixt.nl heeft wat u zoekt

    Sterke punten
    beste prijzen

    Door Joshua Johnson op 23 april 2019 Reageer
  • Mijn partner en ik zijn sinds het begin vaste klanten van Sixt. De service is altijd heel goed. Schone voertuig, in goede conditie en vooral betaalbaar. Heel handig of je nou in Nederland of in Spanje zit, je vindt zo een vestiging.
    Sixt stelt ons altijd tevreden.

    Sterke punten
    goede service, schone voertuig, goede conditie, betaalbaar

    Door Johan Timmermans op 22 april 2019 Reageer
  • Ik huur mijn auto's altijd bij Sixt. Sixt biedt u de beste prijzen en hun auto's zijn van goede kwaliteit. Helpdesk is ook altijd vriendelijk, zij helpen mij graag. Voor de beste ervaringen moet u zeker bij Sixt. Ik ben altijd zeer tevreden bij Sixt.

    Sterke punten
    beste auto's en redelijke prijzen

    Door Gerhard Vink op 22 april 2019 Reageer
  • Sixt, de goedkoopste plek waar jij jouw auto kunt huren. Je zal nooit teleurgesteld raken van de diensten die Sixt aanbiedt. De auto's zien er heel goed uit, rijden ook heel lekker. Zij bieden ook nog de beste service. Zij hebben ook wereldwijd auto's beschikbaar.

    Sterke punten
    Wereldwijd auto's beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Andries Verhoeven op 21 april 2019 Reageer
  • Ik had eerder al slechte ervaringen gehad met het huren van auto's toen ik voor mijn werk naar het buitenland moest.
    Als het er zo aan toe gaat bij het huren van een auto, dan hoeft het voor mij gewoon niet. Ik vertelde mijn ervaringen aan een goede vriend en die stelde Sixt voor.
    Ik ging op vakantie en besloot bij Sixt te boeken.
    Alles verliep soepel en dat vond ik super. Sixt is the best.

    Sterke punten
    soepel

    Door Hendrica Kuiper op 21 april 2019 Reageer
  • k was op zoek naar een huurauto op de luchthaven van Aruba, via Google ben ik bij deze verhuurder terecht gekomen. Zij verhuren hele goeie auto's waarvan je bijna geen keus kan maken, want ze zien er allemaal goed uit. Dat was een groot gemak. De website laat je zeer snel de mogelijkheden zien en kan precies kiezen wat je wil (prijs, model etc). Via de verhuurvoorwaarden wordt alles snel duidelijk met betrekking tot borg, verzekering etc. Met ophalen en wegbrengen heb ik ook geen problemen gehad.

    Sterke punten
    Zij verhuren hele goeie auto's waarvan je bijna geen keus kan maken

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Carolina T. op 20 april 2019 Reageer
  • Voor mijn werk moet ik vaker reizen en op bestemmingen aan te komen is het dan ook gebruikelijk een auto te huren. Sixt is daarbij mijn vaste plek. Behalve dat hun redelijke prijzen, zijn zij ook nog wereldwijd gevestigd. Dat is voor mij als klant zeer aangenaam.

    Sterke punten
    meerdere vestigingen

    Door Julian de Groot op 20 april 2019 Reageer
  • Voor betaalbare en professionele service, bent u bij autoverhuur Sixt terecht. Wanneer problemen zich hebben voorgedaan, is autoverhuur Sixt zeer attent en ondersteunend.

    Sterke punten
    betaalbaar en professioneel

    Door Antoinette Driessen op 19 april 2019 Reageer
  • Ik ging op vakantie en bij aankomst kreeg ik te horen dat er een miscommunicatie was omtrent mijn gehuurde auto. Ik kreeg advies van een vakantieganger om bij Sixt te proberen. Ik had dezelfde dag een auto die heel keurig was.
    Dankzij autoverhuur Sixt heb ik toch een fijne vakantie kunnen hebben.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Zo de Ruiter op 19 april 2019 Reageer
  • Boodschappen halen we haast elke dag. Hiervoor pak ik geen openbaar vervoer. Ik huur hiervoor altijd een auto in bij het autoverhuurbedrijf Sixt tegen een zeer laag tarief. Ik kom overal terecht waar ik wens te zijn, ik ben niet aan tijd gebonden en haal zoveel boodschappen zoals ik maar hebben wil. Ja, want ik ben met mijn eigen huurvervoer.

    Sterke punten
    Makkelijk boodschappen halen

    Door Sam Schouten op 18 april 2019 Reageer
  • Ik had met spoed een auto nodig en heb heel snel, zonder problemen en onnodige vragen een auto kunnen huren bij Sixt.
    Ik hoefde geen onnodige kosten te maken en dat kwam voor mij natuurlijk voordelig uit. Voortaan huur ik mijn auto's bij Sixt, want ze zijn geweldig.

    Sterke punten
    moeiteloos en snel

    Door Finn O. op 18 april 2019 Reageer
  • Ik heb vaker auto's gehuurd bij andere bedrijven voordat ik bij Sixt een vaste klant werd. Ze hebben altijd het model auto die ik nodig heb, soms heb ik gewoon een personenauto nodig, maar soms ook een wat ruimere auto en dat hebben ze allemaal beschikbaar. Hier blijf ik zeker mijn auto huren.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Susanna Smeets op 17 april 2019 Reageer
  • Omdat Sixt wereld wijd is, kon ik vanuit mijn locatie heel makkelijk en snel een leuke auto boeken. De prijzen zijn redelijk en ik heb ook een heel goede service gehad. De volgende keer zal ik er zeker weer bij zijn. Het ic echt een aanrader. Je zal er geen spijt van hebben.

    Sterke punten
    Betaalbare prijzen

    Door Roel Brown op 17 april 2019 Reageer
  • Ik ben vaak met mijn gezin op vakantie. Wij houden van reizen. Om te genieten van al het mooie dat het gewenste aanbied maak ik altijd contact met het autoverhuurbedrijf verhuurbedrijf Sixt. Hun diensten bieden de mogelijkheid om een extra bestuurder in te huren. Zo zit ik gezellig met mijn gezin te genieten van de mooie plaatsen in het land.

    Sterke punten
    Goede service mogelijkheden

    Zwakke punten
    Niets

    Door Vajen Smit op 16 april 2019 Reageer
  • Ben jij misschien op zoek naar een huurauto?
    Dan is Sixt een echte aanrader. Daar vind je niet alleen de beste huurauto's, maar ook de voordeligste tarieven.
    Er zijn zoveel filialen, dus je vindt er zo een Sixt op de plek waar je je bevind.

    Sterke punten
    goedkoop huren

    Door Theodora Gerritsen op 16 april 2019 Reageer
  • Ik hou van luxe auto's. n kan ik niet permitteren. Om toch in een luxe auto te zitten huur ik een in bij het autoverhuurbedrijf Sixt voor een avondje uit naar een gala feest. Mijn droom wordt op deze manier werkelijkheid. Ze zijn betrouwbaar en bieden aantrekkelijke service mogelijkheden.

    Sterke punten
    Ze voldoen aan de eisen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Roelof Williams op 15 april 2019 Reageer
  • Ik huurde mijn eerste auto bij Sixt op aanraden van een goede vriend. Ik heb nooit slechte ervaringen met deze autoverhuurbedrijf gehad. De auto's zijn altijd schoon en staan er netjes bij. Ik dank mijn vriend heel hartelijk voor de aanrader. Sixt the best!



    Sterke punten
    geen slechte ervaringen

    Door Dorothea van de Berg op 15 april 2019 Reageer
  • In deze tijd letten wij allemaal op onze centjes en waaraan wij die uitbesteden. Bent u op vakantie met een bepaald budget en wilt u toch een auto huren? Dan kunt u natuurlijk bij Sixt terecht. Voor elk budget hebben zij een auto naar keuze, dus sla uw slag.

    Sterke punten
    altijd goede prijzen

    Door Hugo Boer op 14 april 2019 Reageer
  • Ik had echt genoten van mij vakantie dankzij Sixt. Auto verhuren bij hun gaat altijd zo snel en simpel. Hun website is ook super makkelijk te navigeren. Sixt heeft ook verschillende soorten auto's. Ik had lekker een kunnen vinden. Sixt een echte aanrader!

    Sterke punten
    snel, simpel

    Door Sofie Peters op 14 april 2019 Reageer
  • Wauw! Wat een goede ervaring met dit bedrijf. De service en de auto was helemaal top. Alles kan je vinden op hun sites, de modellen auto's die beschikbaar zijn van personenauto's tot busjes en nog veel meer.
    De volgende keer zoeken we niet opnieuw, maar komen we gewoon weer bij jullie.

    Sterke punten
    Alles is te vinden op hun site

    Zwakke punten
    Geen

    Door Derk V. op 13 april 2019 Reageer
  • Dit bedrijf is altijd mijn eerste keus geweest. Een auto huren kan makkelijk via je laptop ook al waar je bent. Dat is echt een voordeel, dan hoef ik niet speciaal uit mijn huis. Ze hebben een ruime keuze van auto's, van personenauto's tot busjes. Echt een aanrader om jouw auto hier te huren.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bjrn Smeets op 13 april 2019 Reageer
  • Voor onze vakantie hadden wij onze auto gehuurd bij Sixt.
    De prijzen waren betaalbaar en we mochten ons voertuig kiezen. Het afhandelen ging super en daar was ik enorm blij mee. Wij kozen een SUV en de kids hebben ervan genoten.
    Sixt zal ons volgende keus zeker weer zijn

    Sterke punten
    betaalbaar

    Door Ivo O. op 12 april 2019 Reageer
  • Het is voor mij als klant altijd fijn als ik een auto kan huren dat naar mijn wens is. Eentje die perfect bij mijn karakter past. Sixt biedt mij de mogelijkheid om mijn auto zelf te kiezen. Daarnaast is het heel betaalbaar. Alleen maar love voor Sixt..

    Sterke punten
    zelf je auto uitkiezen

    Door Amelia van de Veen op 12 april 2019 Reageer
  • Ik neem mijn gezin overal mee wanneer het kan. Wij vormen een hechte band. Ik huur altijd een busje in waarin wij allemaal passen bij autoverhuur Sixt. Dit doe ik online wat heel snel gaat. Binnen enkele seconden krijg ik een hele overzicht van auto's waaruit ik kan kiezen. Geen op en neer loperij voor mij.

    Sterke punten
    Snelle klantenservice

    Door Roy Veenstra op 11 april 2019 Reageer
  • Bij Sixt heb ik al jaren auto's gehuurd.
    Hun assortiment is ruim, dus genoeg auto's om uit te kiezen. De prijzen zijn altijd redelijk geweest, dus mij zie je niet klagen. Heel vriendelijk personeel, die mijn vragen met alle geduld beantwoorden. Ik raad Sixt een ieder aan.

    Sterke punten
    genoeg auto's om uit te kiezen

    Door Nikki J. op 11 april 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review over Sixt