Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Reviews over Sixt

  • Sinds ik auto verhuur, vindt ik dat het verhuren bij Sixt heel voordelig voor mij is, ze hebben goedkope verhuur bedragen, betrouwbaar en ook nog wereldwijd. Prima bij het reizen, want ze hebben sinds kort ook een app gelanceerd, waar ik makkelijk en snel kan verhuren, goede service.

    Sterke punten
    Voordelige prijzen en wereldwijd.

    Zwakke punten
    Ik heb niet te klagen.

    Door Cornelius Bosman op 14 maart 2019 Reageer
  • Wij huren al jaren auto's bij Sixt en voor ons is het nu een vertrouwde aanspreekpunt voor het verhuren van auto's. Wat wij heel super vinden is dat zij een goede klantenservice en scherpe prijzen hebben. Je kan gemakkelijk jou auto online boeken en een zeer goede afhandeling. Wij zijn zeer te vrede over het auto verhuur bedrijf Sixt.

    Sterke punten
    Je kan gemakkelijk jou auto online boeken en een zeer goede afhandeling.

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Irene van de Pol op 14 maart 2019 Reageer
  • Wil jij goekoop en waard voor jou geld een auto huren? Bij Sixt staat uw huurauto al klaar. Auto's voor de zomer en winter, maakt niet uit waar uw reisbestemming ook mag zijn. Huren kan ook via een Sixt app, wat voordelig is, want de categorie auto's kunt u ook hierin vinden.

    Sterke punten
    Sixt app

    Door Kai Dijk op 13 maart 2019 Reageer
  • Wil jij goekoop en waard voor jou geld een auto verhuren? Bij Sixt staat uw huurauto al klaar. Auto's voor de zomer en winter, maakt niet uit waar uw reisbestemming ook mag zijn. Verhuren kunnen ook via een Sixt app, wat voordelig is, want de categorie auto's kunt u ook hierin vinden.

    Sterke punten
    Sixt app

    Door Susanna Li op 13 maart 2019 Reageer
  • Rijden met vrijheid! Het is altijd zo plezierig een auto te huren naar jou smaak. Een die bij jou past en jou karakter uitstraalt. Met Sixt is dat mogelijk zij bieden de vrijheid om je eigen keuze te maken. En je kan op elk moment en elke locatie over een auto beschikken. Voor mij de vrijheid van Sixt.

    Sterke punten
    Op elke locatie beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ben Jacobs op 12 maart 2019 Reageer
  • Uit mijn ervaring huurt u de beste auto's bij Sixt. In Nederland vindt u 19 vestigingen van onze autoverhuur. Zij zijn niet alleen goedkoop, maar ook erg betrouwbaar. Hun auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Kies de voertuigcategorie die het best bij u past, en zij garanderen u dat er een auto uit deze categorie op u wacht. Gaat u voor een busje, een luxe auto, een SUV, een sportieve auto of een cabrio? Kijk snel naar de mogelijkheden bij de vestiging van uw keuze.

    Sterke punten
    Goede auto's die niet te oud zijn

    Zwakke punten
    geen

    Door Natasja Johnson op 12 maart 2019 Reageer
  • Ik let op me geld en wat ik uitgeef.
    elke cent telt en natuurlijk ook goede service.
    En dat vondt ik bij sixt autoverhuur bedrijf toen mijn auto stuk was. Binnen 24uur was ik voorzien van een voertuig.
    Ze hebben meerdere vestigingen wereldwijd
    Dus neem ik ze zeker mee eerst volgende keer dat ik op reis ga.

    Door Eric Wilson op 11 maart 2019 Reageer
  • Voor pasen doen wij het elk jaar anders. Wij huren een auto en gaan van het noorden tot het zuiden. De kinderen hebben ook dit jaar er weer zin in. Zij hebben zelfs door dat bij Sixt het altijd voordeel is. Alles is al geregeld voor pasen dit jaar. Kom jij ook mee?

    Sterke punten
    Altijd goede prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Deborah Heijden op 11 maart 2019 Reageer
  • Ik mocht genieten van de luxe die Sixt mij heeft geboden. Ik heb in stijl rondgereden. Voor mij geen ander bedrijf meer. Ik kan geld besparen wanneer ik bij hun mijn auto huur. Altijd met een volle tank je trip starten is zo een plezier. Vanaf nu zijn al mijn tripjes in luxe.

    Sterke punten
    Goede service en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Fiene M. op 10 maart 2019 Reageer
  • Met de app van Sixt is het heel handig. Als ik een auto nodig heb en ik in een andere staat ben ik gewoon even kan kijken waar er een Sixt is. Heel handig dat zij verspreid zijn in Nederland. En wanneer ik die weer moet inleveren kan ik hem achterlaten waar ik m dan ook bevind. Heel handig.

    Sterke punten
    Verspreid in Nederland

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maya Kuijpers op 10 maart 2019 Reageer
  • Nee het was gewoon te gek. Had een auto nodig en kon gewoon via Google play de Sixt app op mijn mobiel downloaden. Ja hor voor je dacht heb ik een auto kunnen reserveren. Je kan zeggen alleen mijn geld moest ik klaar hebben en de auto stond voor mijn deur. Rijden maar!

    Sterke punten
    Vrij snelle afhandeling

    Zwakke punten
    Geen

    Door Wilhelm Peeters op 9 maart 2019 Reageer
  • Goedkoop je auto huren, veilig en vertrouwt.
    Het is heeft ook zoveel vestigingen daarom maken we er ook gebruik van.
    Goede service, auto stond direct klaar en geen problemen mee gehad. Wij gaan nog een keer gebruik hiervan maken, daar hoeven we niet over na te denken.

    Sterke punten
    veilig en goedkoop

    Door Mees Jonker op 9 maart 2019 Reageer
  • Ik ga vaker naar het buitenland voor mijn werk en daar moet ik dan zelf voor mijn vervoer zorgen. Ik kreeg van een goeie vriend van mij te horen over het autoverhuur bedrijf Sixt die wereldwijd vertegenwoordigd is. Daar heeft hij trouwens goeie ervaringen mee. Ik dacht toen laat mij het dan toch maar proberen, want je wilt tenslotte wel verzekert zijn van een goede huurauto. Ik mag zeggen dat ik een top service heb mogen ervaren. Om te beginnen bij de prijzen, die zijn zeer redelijk en ik kreeg er ook nog een super korting bij mijn eerste keer. Ik had ook nog het geluk om mijn huurauto online te kunnen reserveren. Ik heb dat zeer goed mogen ervaren en ik raad een ieder aan die opzoek is naar een huurauto om het te proberen je krijgt er zeker geen spijt van.

    Sterke punten
    Gemakkelijk jouw huurauto te bestellen online.

    Door Elin de Bruijn op 8 maart 2019 Reageer
  • Het is heel handig om een auto te huren bij Sixt. Dat is wat ik heb ervaren. Kwam voor mij wel beter uit wat de prijs betreft en hun service was snel en super. Ik heb genoten van mijn vakantie met mijn gezin. Het is echt een aanrader moet ik meegeven.

    Sterke punten
    Snelle service en afhandeling

    Door Marion van der Meulen op 8 maart 2019 Reageer
  • De site is makkelijk te vinden. Ze staan mensen graag te woord. En helpen je graag om een passende auto voor jou te vinden. Voor iedereen wat wils. Verschillende merken en verschillende soorten. Voor een lage prijs. Alles word snel geregeld voor je. Je hoeft weinig zelf te doen.

    Door Puck Tremblay op 7 maart 2019 Reageer
  • Deze site is heel erg handig. Je kan er allerlei auto's huren voor een leuke prijs. Overal in de buurt wel een vestiging te vinden waar je een auto kan huren. Goedkoop en snel. Zijn erg klant vriendelijk. En weten leuke prijzen te bedenken om een auto te huren.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Door Roos B. op 7 maart 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review over Sixt

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sixt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Huurauto

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01

Via Huurauto.com (onderdeel van DMCK B.V.) kan iedereen autoverhuurders in binnen en buitenland vergelijken en reviews schrijven & lezen.