Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Reviews over Sixt

  • Bij dit bedrijf zit klantvriendelijkheid altijd nummer n. Ze nemen de tijd om samen met jou naar de perfecte auto te zoeken. Zij bieden echt de beste service. Ik raad echt een ieder aan om jouw auto hier te huren, spijt krijg je zeker niet van. En niet te vergeten dat zij de beste prijzen hebben.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk en de beste prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hailey de Ruiter op 29 maart 2019 Reageer
  • Als je op zoek bent naar een goedkope ,maar een goede auto om te huren dan zou ik sixt.nl zeker willen aanbevelen. Ik heb een hele goede service van ze mogen ontvangen en ik denk dat elke klant die ervaring met me zal delen. Er zijn bovendien genoeg voertuigen om een keuze uit te meken.

    Sterke punten
    goedkope maar goede autos

    Door Jaylinn de Wit op 28 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf stelt mij nooit teleur. ik huur al jaren auto's hier en echt nooit iets slechts meegemaakt. Daarom is dit bedrijf altijd mijn eerste keus. Hopelijk blijft jullie service altijd zo en vooral jullie klantvriendelijkheid zo houden. Goed zo!

    Sterke punten
    Klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Dave de Leeuw op 28 maart 2019 Reageer
  • Sixt heeft ons vakantie altijd compleet gemaakt.
    Wij reserveren onze auto altijd van tevoren en hebben het altijd op tijd geleverd gekregen. Voor alle bestemmingen vind je de juiste auto. Wil jij er een kinderstoel bij?
    Dat kan zeker, want Sixt heeft aan alles gedacht.


    Sterke punten
    auto op tijd geleverd krijgen

    Door Evi Kramer op 27 maart 2019 Reageer
  • De beste auto's huurt u bij Sixt. In Nederland vindt u 19 vestigingen van onze autoverhuur. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook erg betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ik raad u dus aan een auto te huren bij Sixt.

    Door Joep Smits op 27 maart 2019 Reageer
  • In tegenstelling wat sommige reviews over Sixt zeggen, kunnen wij ons daar niet in vinden. Door een fout van een andere verhuurmaatschappij hadden wij geen auto tot onze beschikking. We kregen toen te horen van een goede vriend over het bedrijf Sixt. Bij de eerste keer dat wij het hebben geprobeerd hadden we een zeer goede ervaring. Het is een uitstekend bedrijf met zeer behulpzame en bekwame medewerkers. Voor ons komt er geen andere verhuurmaatschappij meer op vakantie, alleen CDM! Wij zijn echt dik en dik tevreden met hun service!

    Sterke punten
    zeer behulpzame en bekwame medewerkers.

    Door Daley Smits op 26 maart 2019 Reageer
  • Elke keer als mijn vrienden of familie op vakantie bij mij komen, adviseer ik hun om een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Sixt, dit omdat zij de beste prijzen hebben in vergelijken met andere bedrijven en de auto's zien er altijd goed uit, ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf.

    Sterke punten
    De beste prijzen en de beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Veerle de Groot op 26 maart 2019 Reageer
  • sixt.nl is de nummer 1 als het gaat om het verhuren van goede autos tegen een zacht prijsje. De klanten service is ook top en ze krijgen van mij zeker 5 steren. Mocht ik weer van hun diensten gebruik willen maken zou ik zeker niet aarzelen. Deze ervaring heb ik niet gehad bij andere bedrijven in het verleden.

    Sterke punten
    beste service

    Door Veerle de Ruiter op 25 maart 2019 Reageer
  • Ik was nogal gestrest, want onze huurauto kwam maar niet opdagen. Dankzij een voorbijganger, klopten wij bij Sixt aan. We werden heel vriendelijk geholpen met een geschikte auto en het tarief was veel goedkoper dan we dachten.
    Wij weten nu heel goed waar wij moeten zijn voor het huren van een auto.

    Sterke punten
    vriendelijk personeel

    Door Arthur Verbeek op 25 maart 2019 Reageer
  • Het was zo fijn geweest om bij Sixt een auto te huren.
    Het vriendelijke personeel hielp ons niet alleen met het uitkiezen van een auto, maar al onze twijfels werden weggewerkt. Na het afhandelen mochten wij meteen met de auto er vandoor en we kregen er ook nog een volle tank benzine bij.


    Sterke punten
    volle tank benzine

    Door Josephina de Leeuw op 24 maart 2019 Reageer
  • Het autoverhuurbedrijf Sixt biedt de klant verschillende service mogelijkheden. Als alleenstaande moeder huur ik altijd een babysit in voor mijn kleine van 3 jaar wanneer ik op ben vakantie in Nederland. Ik kan mij makkelijk verplaatsen met mijn kind omdat de baby zit de algehele zorg op neemt.

    Sterke punten
    Betrouwbare dienstverlening

    Door Demi Kramer op 24 maart 2019 Reageer
  • Ik huur vaak auto's bij Sixt. Vanwege hun fantastische klanten service en hun goedkope auto's. Hun auto's zien er altijd fris en schoon uit. De auto's zijn ook van top kwaliteit. De auto's zien er altijd goed uit. Sixt blijft voor mij de beste autohuur bedrijf.

    Sterke punten
    online huren gaat super snel

    Zwakke punten
    geen

    Door Rogier van de Berg op 23 maart 2019 Reageer
  • Voor de beste en goedkoopste auto's is autoverhuur Sixt de beste aanrader. Bent u niet in Noord? Geen probleem! Want in Zuid, Oost en West staan er ook nog vestigingen. Service is top en al uw vragen worden beantwoord door klantvriendelijk personeel. Waar wacht u nog op?

    Sterke punten
    meerdere vestigingen

    Door Reinder de Bruin op 23 maart 2019 Reageer
  • Ik huur vaker auto's en ik kan uit ervaring zeggen dat Sixt het voordeligst is. Hun verhuur tarieven zijn zeer goedkoop en de auto's zijn ook nog betrouwbaar. Heel handig zijn de vele filialen, want als ik mij in een ander stad bevind kan ik er zo een auto huren.


    Sterke punten
    betrouwbare auto's

    Door Barbara C. op 22 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf is zeker de vijf sterren waard, zelfs meer. Zij hebben altijd de beste auto's beschikbaar, in verschillende modellen en ook nog voor de goedkoopste prijzen die je nergens anders zult vinden. Ze zijn ook nog wereldwijd beschikbaar in meer dan honderd landen.

    Sterke punten
    In meer dan honderd landen beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marjan Hofman op 22 maart 2019 Reageer
  • Hier ben ik altijd een klant geweest, omdat mijn vader altijd zijn auto hier huurde en hij was altijd een tevreden klant geweest. Ik heb trouwens ook nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Helaas kan ik alleen maar vijf sterren geven. Dit bedrijf is sowieso meer waard.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Klaas Jones op 21 maart 2019 Reageer
  • Hier ben ik altijd een klant geweest, omdat mijn vader altijd zijn auto hier huurde en hij was altijd een tevreden klant geweest. Ik heb trouwens ook nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Helaas kan ik alleen maar vijf sterren geven. Dit bedrijf is sowieso meer waard.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Klaas Jones op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben vaste klant van Sixt en huur er vaker auto's.
    Hun service is geweldig en het personeel heel vriendelijk.
    Ik ben nogal kieskeurig als het om het kiezen van een auto gaat, maar ik vind er altijd een die perfect is.
    Ik huur alleen bij Sixt en dat zal zo blijven.

    Sterke punten
    personeel vriendelijk en geduldig

    Door Louise Post op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben vaste klant van Sixt en huur er vaker auto's.
    Hun service is geweldig en het personeel heel vriendelijk.
    Ik ben nogal kieskeurig als het om het kiezen van een auto gaat, maar ik vind er altijd een die perfect is.
    Ik huur alleen bij Sixt en dat zal zo blijven.

    Sterke punten
    personeel vriendelijk en geduldig

    Door Louise Post op 21 maart 2019 Reageer
  • Door mijn werk bevind ik mij elke keer weer op verschillende locaties. Sixt biedt de mogelijkheid om bij locatie A een auto te huren en hem bij Sixt locatie B achter te laten. Dat is voor mij heel erg handig en ik maak er zeker gebruik van.
    Sixt blijf voor mij the best!


    Sterke punten
    handig

    Door Olivia de Jong op 20 maart 2019 Reageer
  • Sixt is niet alleen redelijk in tarief, maar staat ook nog wereldwijd gevestigd. Ik heb met Sixt alleen maar goede ervaringen. De eerste keer huurde ik toen ik naar het buitenland moest voor mijn werk en sindsdien ben ik er altijd blijven huren...


    Sterke punten
    wereldwijd vestigingen

    Door Lana U. op 20 maart 2019 Reageer
  • Voor het verhuren van een auto, is Sixt altijd de beste keus geweest. Van alle andere autoverhuurbedrijven, heeft Sixt de beste service en goedkope prijzen. Stap je Sixt binnen, kom je er niet uit zonder auto te hebben gehuurd. Voor elk karakter is er wel een keuze.

    Sterke punten
    genoeg keuzes

    Door Karin Kuijpers op 19 maart 2019 Reageer
  • Ik ging op vakantie met mijn gezin. Mijn gezin bestaat namelijk uit 5 mensen. Mijn vrouw kwam toevallig op de site van Sixt. We vonden de prijzen aantrekkelijk en zouden door een auto te huren wat centjes besparen. Ik was dik tevreden met de auto, alles werkte prima. Hier huur ik mijn auto zeker weer.

    Sterke punten
    Aantrekkelijke prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marc W. op 19 maart 2019 Reageer
  • Ik ben al enige tijd vaste klant bij autoverhuurbedrijf Sixt en tot op heden geen teleurstelling. Zowel in Nederland als in het buitenland blijft Sixt mijn keuze om een auto te huren. Ze hebben niet alleen auto's in goede conditie, maar zeker ook de beste prijzen.

    Sterke punten
    auto's in zeer goede conditie

    Door Susanna van de Ven op 17 maart 2019 Reageer
  • Leen auto's of auto verhuren dat kan bij Sixt het nummer 1 autoverhuur bedrijf. Ik had altijd willen rijden in een mini cooper (BMW), ik heb dat kunnen doen door een leen auto te nemen en tegen een zeer lage aanbieding. Had u ook in een leuke droom auto willen rijden, aarzel niet langer, bij Sixt komt u zeker aan uw trekken.

    Sterke punten
    leen auto's en huur auto's tegen een lage betaling

    Door Suus Kanters op 17 maart 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review over Sixt