Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Reviews over Sixt

  • De beste auto's huurt u bij Sixt. In Nederland vindt u 19 vestigingen van onze autoverhuur. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook erg betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ik raad u dus aan een auto te huren bij Sixt.

    Door Joep Smits op 27 maart 2019 Reageer
  • In tegenstelling wat sommige reviews over Sixt zeggen, kunnen wij ons daar niet in vinden. Door een fout van een andere verhuurmaatschappij hadden wij geen auto tot onze beschikking. We kregen toen te horen van een goede vriend over het bedrijf Sixt. Bij de eerste keer dat wij het hebben geprobeerd hadden we een zeer goede ervaring. Het is een uitstekend bedrijf met zeer behulpzame en bekwame medewerkers. Voor ons komt er geen andere verhuurmaatschappij meer op vakantie, alleen CDM! Wij zijn echt dik en dik tevreden met hun service!

    Sterke punten
    zeer behulpzame en bekwame medewerkers.

    Door Daley Smits op 26 maart 2019 Reageer
  • Elke keer als mijn vrienden of familie op vakantie bij mij komen, adviseer ik hun om een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Sixt, dit omdat zij de beste prijzen hebben in vergelijken met andere bedrijven en de auto's zien er altijd goed uit, ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf.

    Sterke punten
    De beste prijzen en de beste auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Veerle de Groot op 26 maart 2019 Reageer
  • sixt.nl is de nummer 1 als het gaat om het verhuren van goede autos tegen een zacht prijsje. De klanten service is ook top en ze krijgen van mij zeker 5 steren. Mocht ik weer van hun diensten gebruik willen maken zou ik zeker niet aarzelen. Deze ervaring heb ik niet gehad bij andere bedrijven in het verleden.

    Sterke punten
    beste service

    Door Veerle de Ruiter op 25 maart 2019 Reageer
  • Ik was nogal gestrest, want onze huurauto kwam maar niet opdagen. Dankzij een voorbijganger, klopten wij bij Sixt aan. We werden heel vriendelijk geholpen met een geschikte auto en het tarief was veel goedkoper dan we dachten.
    Wij weten nu heel goed waar wij moeten zijn voor het huren van een auto.

    Sterke punten
    vriendelijk personeel

    Door Arthur Verbeek op 25 maart 2019 Reageer
  • Het was zo fijn geweest om bij Sixt een auto te huren.
    Het vriendelijke personeel hielp ons niet alleen met het uitkiezen van een auto, maar al onze twijfels werden weggewerkt. Na het afhandelen mochten wij meteen met de auto er vandoor en we kregen er ook nog een volle tank benzine bij.


    Sterke punten
    volle tank benzine

    Door Josephina de Leeuw op 24 maart 2019 Reageer
  • Het autoverhuurbedrijf Sixt biedt de klant verschillende service mogelijkheden. Als alleenstaande moeder huur ik altijd een babysit in voor mijn kleine van 3 jaar wanneer ik op ben vakantie in Nederland. Ik kan mij makkelijk verplaatsen met mijn kind omdat de baby zit de algehele zorg op neemt.

    Sterke punten
    Betrouwbare dienstverlening

    Door Demi Kramer op 24 maart 2019 Reageer
  • Ik huur vaak auto's bij Sixt. Vanwege hun fantastische klanten service en hun goedkope auto's. Hun auto's zien er altijd fris en schoon uit. De auto's zijn ook van top kwaliteit. De auto's zien er altijd goed uit. Sixt blijft voor mij de beste autohuur bedrijf.

    Sterke punten
    online huren gaat super snel

    Zwakke punten
    geen

    Door Rogier van de Berg op 23 maart 2019 Reageer
  • Voor de beste en goedkoopste auto's is autoverhuur Sixt de beste aanrader. Bent u niet in Noord? Geen probleem! Want in Zuid, Oost en West staan er ook nog vestigingen. Service is top en al uw vragen worden beantwoord door klantvriendelijk personeel. Waar wacht u nog op?

    Sterke punten
    meerdere vestigingen

    Door Reinder de Bruin op 23 maart 2019 Reageer
  • Ik huur vaker auto's en ik kan uit ervaring zeggen dat Sixt het voordeligst is. Hun verhuur tarieven zijn zeer goedkoop en de auto's zijn ook nog betrouwbaar. Heel handig zijn de vele filialen, want als ik mij in een ander stad bevind kan ik er zo een auto huren.


    Sterke punten
    betrouwbare auto's

    Door Barbara C. op 22 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf is zeker de vijf sterren waard, zelfs meer. Zij hebben altijd de beste auto's beschikbaar, in verschillende modellen en ook nog voor de goedkoopste prijzen die je nergens anders zult vinden. Ze zijn ook nog wereldwijd beschikbaar in meer dan honderd landen.

    Sterke punten
    In meer dan honderd landen beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marjan Hofman op 22 maart 2019 Reageer
  • Hier ben ik altijd een klant geweest, omdat mijn vader altijd zijn auto hier huurde en hij was altijd een tevreden klant geweest. Ik heb trouwens ook nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Helaas kan ik alleen maar vijf sterren geven. Dit bedrijf is sowieso meer waard.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Klaas Jones op 21 maart 2019 Reageer
  • Hier ben ik altijd een klant geweest, omdat mijn vader altijd zijn auto hier huurde en hij was altijd een tevreden klant geweest. Ik heb trouwens ook nooit een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Helaas kan ik alleen maar vijf sterren geven. Dit bedrijf is sowieso meer waard.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Klaas Jones op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben vaste klant van Sixt en huur er vaker auto's.
    Hun service is geweldig en het personeel heel vriendelijk.
    Ik ben nogal kieskeurig als het om het kiezen van een auto gaat, maar ik vind er altijd een die perfect is.
    Ik huur alleen bij Sixt en dat zal zo blijven.

    Sterke punten
    personeel vriendelijk en geduldig

    Door Louise Post op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben vaste klant van Sixt en huur er vaker auto's.
    Hun service is geweldig en het personeel heel vriendelijk.
    Ik ben nogal kieskeurig als het om het kiezen van een auto gaat, maar ik vind er altijd een die perfect is.
    Ik huur alleen bij Sixt en dat zal zo blijven.

    Sterke punten
    personeel vriendelijk en geduldig

    Door Louise Post op 21 maart 2019 Reageer
  • Door mijn werk bevind ik mij elke keer weer op verschillende locaties. Sixt biedt de mogelijkheid om bij locatie A een auto te huren en hem bij Sixt locatie B achter te laten. Dat is voor mij heel erg handig en ik maak er zeker gebruik van.
    Sixt blijf voor mij the best!


    Sterke punten
    handig

    Door Olivia de Jong op 20 maart 2019 Reageer
  • Sixt is niet alleen redelijk in tarief, maar staat ook nog wereldwijd gevestigd. Ik heb met Sixt alleen maar goede ervaringen. De eerste keer huurde ik toen ik naar het buitenland moest voor mijn werk en sindsdien ben ik er altijd blijven huren...


    Sterke punten
    wereldwijd vestigingen

    Door Lana U. op 20 maart 2019 Reageer
  • Voor het verhuren van een auto, is Sixt altijd de beste keus geweest. Van alle andere autoverhuurbedrijven, heeft Sixt de beste service en goedkope prijzen. Stap je Sixt binnen, kom je er niet uit zonder auto te hebben gehuurd. Voor elk karakter is er wel een keuze.

    Sterke punten
    genoeg keuzes

    Door Karin Kuijpers op 19 maart 2019 Reageer
  • Ik ging op vakantie met mijn gezin. Mijn gezin bestaat namelijk uit 5 mensen. Mijn vrouw kwam toevallig op de site van Sixt. We vonden de prijzen aantrekkelijk en zouden door een auto te huren wat centjes besparen. Ik was dik tevreden met de auto, alles werkte prima. Hier huur ik mijn auto zeker weer.

    Sterke punten
    Aantrekkelijke prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marc W. op 19 maart 2019 Reageer
  • Ik ben al enige tijd vaste klant bij autoverhuurbedrijf Sixt en tot op heden geen teleurstelling. Zowel in Nederland als in het buitenland blijft Sixt mijn keuze om een auto te huren. Ze hebben niet alleen auto's in goede conditie, maar zeker ook de beste prijzen.

    Sterke punten
    auto's in zeer goede conditie

    Door Susanna van de Ven op 17 maart 2019 Reageer
  • Leen auto's of auto verhuren dat kan bij Sixt het nummer 1 autoverhuur bedrijf. Ik had altijd willen rijden in een mini cooper (BMW), ik heb dat kunnen doen door een leen auto te nemen en tegen een zeer lage aanbieding. Had u ook in een leuke droom auto willen rijden, aarzel niet langer, bij Sixt komt u zeker aan uw trekken.

    Sterke punten
    leen auto's en huur auto's tegen een lage betaling

    Door Suus Kanters op 17 maart 2019 Reageer
  • Ik pak mijn taxi bij Sixt. Als ik van het vliegtuig stap wil ik niet op de trein stappen. Dus aangezien ik mijn bestemming kan registreren bij de applicatie wacht de auto mij op. Wat een genot om lekker achteruit te zitten en tot aan je voordeur af gezet te worden. Ik ga lekker met Sixt!

    Sterke punten
    Makkelijke reservering

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kiki Williams op 17 maart 2019 Reageer
  • Sixt is voor mij en mijn gezin helemaal niet weg te denken . Ze zijn voordelig en goedkoper dan de rest en ze helpen je zoeken naar de beste auto die jij nodig hebt voor jou doel . Verder kan je nog extra atyributen bijnemen zoals een kinder zitje voor de kleine of een radio met bluetooth.

    Sterke punten
    atributen ter beschikking zoals kinderzitje

    Door Dina van de Velden op 16 maart 2019 Reageer
  • Dit bedrijf heeft een zesde zintuig voor gemak. Heb met gemak een auto bij hun kunnen huren. Via de app op mijn smartphone ging die zo snel dat ik in een oogwenk klaar wat met mijn reservering. Kom met je keus en ze helpen je gericht. Heel makkelijk toets het maar in.

    Sterke punten
    Makkelijk te contacten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ida van Dijk op 16 maart 2019 Reageer
  • Ga je voor goedkoop en top service dan moet je bij autoverhuur Sixt zijn.De auto's zijn ook altijd fris en netjes want bij sommige autoverhuur bedrijven heb je dat niet. Uit eigen ervaring hoor. Daarom is en blijft autoverhuur bedrijf Sixt de best voor mij.






    Door Carla A. op 15 maart 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review over Sixt

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sixt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Huurauto

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01

Via Huurauto.com (onderdeel van DMCK B.V.) kan iedereen autoverhuurders in binnen en buitenland vergelijken en reviews schrijven & lezen.