Goedkoop auto huren: huurautos boeken bij autoverhuur Sixt

✔Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service


Reviews over Sixt

  • Alle dank gaat naar Sixt voor mijn gezellige vakantie.
    We moesten naar heel wat bestemmingen en daarom was een auto huren van toepassing. Wij hadden er eerder al gehuurd en onze gegevens stonden al in hun systeem, waardoor wij heel snel konden afhandelen.

    Sterke punten
    snel afhandelen

    Door Mathilda Mol op 10 april 2019 Reageer
  • Voor de goedkoopste auto's moet u bij Sixt. Sixt heeft niet alleen auto's met aantrekkelijke prijzen maar ook wereldwijd meer dan 4000 vestigingen voor auto's. U krijgt ook premium huurauto en service. Ik zou trouwens weer langs komen bij Sixt. Echt 5 sterren waard!

    Sterke punten
    beste prijzen en service

    Door Yara Murphy op 10 april 2019 Reageer
  • Ik raad een ieder die van plan is een auto te huren, bij Sixt binnen te stappen. Waar uw reisbestemming ook mag zijn, Sixt heeft de beste auto voor u klaarstaan tegen de beste prijs. Hun vriendelijk personeel helpt u ook graag. Wat zou jij als klant nog meer willen?


    Sterke punten
    betaalbaar en de beste auto's

    Door Eduard Verhoeven op 9 april 2019 Reageer
  • Na wat surfen op het internet, kwamen wij Sixt tegen.
    Wij konden nergens heen voor een stabiele en goedkope auto.
    Verrassend vonden wij bij Sixt precies waar we naar zochten.
    Wij hebben niet alleen goedkoop kunnen huren, maar kregen ook een volle tank benzine bij.

    Sterke punten
    goedkoop

    Door Ivy Vissers op 9 april 2019 Reageer
  • Bent u van plan een auto te huren? Dan raad ik u Sixt aan.
    Hun service is top en heb hun altijd goed ervaren.
    Het personeel is heel vriendelijk en helpt jou altijd de juiste auto kiezen voor je bestemming. Verder zijn de prijzen zeer betaalbaar voor iedereen.

    Sterke punten
    klantvriendelijk personeel

    Door Elif Koning op 8 april 2019 Reageer
  • Als naar Nederland ga op vakantie neemt ik weken van tevoren contact op met het autoverhuurbedrijf Sixt omdat mijn nummer n zijn. Ze zijn voor mij betrouwbaar en gekwalificeerd. Ook bieden ze mij auto's met goede kwaliteiten. Ik hoef niet bang te zijn problemen. Daarom zijn ze het beste.

    Sterke punten
    Ze zijn betrouwbaar

    Zwakke punten
    Niets

    Door Petronella Broek op 8 april 2019 Reageer
  • Ik ben ech helemaal tevreden met de service die ik heb gekregen bij sixt.nl, ze hebben haast overal een vesteging ,waardoor je dus altijd gebruik kan maken van hun voorzieningen waar je ook gaat op vakantie of op zaken reis.
    Ze hebben een vriendelijke klantenservice die je altijd te woord staat.

    Sterke punten
    haast overal hebben ze huur autos

    Door Irma Mol op 7 april 2019 Reageer
  • Ik ben een nieuwe klant en mijn eerste ervaring was top. Het huren van een auto bij Sixt was vrij succesvol. Hun applicatie is zeer handig. Bij het kiezen van een auto bent u vrij. De prijzen zijn ook niet zo hoog. Ik raad een ieder om bij Sixt auto's te huren. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Sterke punten
    Handig en betrouwbaar

    Door Stijn van den Bosch op 7 april 2019 Reageer
  • Als ik weer een auto moet huren wordt dat zeker weer via sixt. Ik heb de beste behandling gehad bij het uitkiezen van een voertuig naar mijn wensen en grieven. Dat was voor mij al een pluspunt. Daarnaast heb je nog de beste prijzen . je komt zeker goedkoper uit .

    Sterke punten
    beste klanten service

    Door O. Bosch op 6 april 2019 Reageer
  • Auto huren doe je goedkoop bij Sixt, ik heb er hele goede ervaringen mee. Een kennis vertelde mij toen eens van dat hij zo tevreden was met het huren van een auto, dat de kennis mij het ook met klem aanraden. Ik heb toen eens een auto gehuurd en ik was ook verbaasd van de goede service, de huurauto was zo geregeld en achteraf ook geen verborgen kosten.

    Sterke punten
    Geen verborgen kosten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Derk U. op 6 april 2019 Reageer
  • Wij deden onze boeking bij Sixt, toen wij op vakantie gingen. In het verleden hadden wij elders nare ervaringen, maar bij Sixt ging alles soepel. Wij werden vriendelijk geholpen en kregen een goed voertuig tot ons beschikking.
    Wij huren onze auto's voortaan alleen bij Sixt.

    Sterke punten
    soepele afhandeling

    Door Marije Verbeek op 5 april 2019 Reageer
  • Op mijn laatste vakantie in Nederland had ik besloten om een auto te huren bij autoverhuurbedrijf Sixt. Ik was dik tevreden met mijn besluit, ik was zo dan niet afhankelijk van mensen. Ik kwam tot de ontdekking dat zij ruim 2200 vestigingen hebben in meer dan 100 landen wereldwijd. Ik huur zeker weer een auto bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Ruim 2200 vestigingen hebben in meer dan 100 landen wereldwijd

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anthonie Peeters op 5 april 2019 Reageer
  • Over de service van Sixt, valt niets te twijfelen.
    Ik kon binnen 12 uur na reservering een voertuig tot mijn beschikking krijgen. Dat vond ik vooral fijn.
    Ik kreeg een schoon voertuig met ook nog een volle tank benzine. Ben helemaal tevreden. Tot de volgende keer Sixt.


    Sterke punten
    snelle service

    Door Tessa Peters op 4 april 2019 Reageer
  • Ik had vorig week een auto gehuurd bij Sixt en was er helemaal tevreden mee. Alles voldeed aan mijn eisen.
    Schone auto, in goede staat en ik kon er ook nog vrij kilometers mee afleggen. Wat ik ook erbij moet vermelden, het was veel goedkoper dan ik gedacht had.

    Sterke punten
    schoon, in goede staat en vrij kilometers afleggen

    Door Barend Wilson op 4 april 2019 Reageer
  • De laatste keer toen wij op vakantie gingen, reserveerden wij een voertuig bij Sixt. Alles ging soepel en vlot, de
    service was helemaal top. Onze auto reed heel prettig en de kilometers die wij mochten afleggen was vrij. Wil jij binnenkort ook een auto huren? Doe dat maar bij Sixt.

    Sterke punten
    kilometervrij afstanden afleggen

    Door Maatje van Vliet op 3 april 2019 Reageer
  • Bij Sixt kan je de hele dag door een huurauto boeken.
    De auto's zijn stabiel en de tarieven zijn om te zoenen.
    De service is top en de afhandeling zeker ook snel. Geen onnodige kosten meer maken? Huur dan snel een auto bij Sixt.
    Je krijgt er geen spijt van.

    Sterke punten
    de hele dag door boeken

    Door Barry van de Wal op 3 april 2019 Reageer
  • Wereldwijd heeft sixt.nl vestegingen met een ruim assortiment aan voertuigen. Je hebt als klant dus genoeg keus en natuurlijk krijg je daarbij ook begeleiding door heel vriendelijk personeel. De prijzen vallen ook super mee als je gaat vergelijken met andere autoverhuur bedrijven.

    Sterke punten
    heel veel vestegingen wereld wijd

    Door Jasmijn J. op 2 april 2019 Reageer
  • Ik kreeg autopech en was dringend op zoek naar een huurauto.
    Mijn broer raadde mij Sixt aan en ik klopte aan.
    Zij hebben mij heel vriendelijk en snel geholpen.
    Het was ook nog goedkoop, dus ik hoefde niet diep in mijn zak te graaien. Sixt is mijn held geweest.

    Sterke punten
    goedkoop en snel geholpen worden

    Door Arthur I. op 2 april 2019 Reageer
  • Autoverhuurbedrijf Sixt is echt de nummer n autoverhuurbedrijf. Ik was op vakantie in Turkije met een groep van 7 mensen en Sixt had de juiste auto voor ons ter beschikking. Wij hadden de auto vanaf de luchthaven nodig en het werd daadwerkelijk naar daar voor ons gebracht.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Brenda C. op 2 april 2019 Reageer
  • Sixt is altijd mijn to go autoverhuurbedrijf geweest.
    Het is vooral fijn dat ze overal een filiaal hebben staan.
    Ze hebben ook een ruim assortiment, dus kiezen maar.
    De tarieven zijn zeer aantrekkelijk en voor een ieder te permitteren. Ik kom zeker weer langs.

    Sterke punten
    tarieven zijn te permitteren

    Door G. van de Berg op 1 april 2019 Reageer
  • Bij Sixt kan je terecht voor het huren van veel leuke auto's
    voor een goedkope prijs. Je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan door het personeel en je kan behalve in Nederland ook nog in het buitenland een auto huren.



    Sterke punten
    wereldwijd

    Door Thijmen de Groot op 31 maart 2019 Reageer
  • Ik hou heel erg van reizen en kost het veel geld. Om geld te besparen maak ik altijd gebruik van autoverhuur Sixt om hun goedkope prijzen. Ze zijn betrouwbaar en bieden een hele goede service aan. Ze zijn gecertificeerd en ook klantvriendelijk. Ik heb nooit pech gehad met auto's die ik bij ze heb gehuurd.

    Sterke punten
    Ze bieden een goede service

    Zwakke punten
    Niets

    Door Petrus Brown op 31 maart 2019 Reageer
  • Bij Sixt moet u echt wezen voor het huren van auto's. Ze hebben verschillende modellen beschikbaar en u vindt zeker een auto in uw budget. Hier huur ik vaker auto's en ben altijd een tevreden klant geweest. Een ander autoverhuurbedrijf ga ik zeker niet.

    Sterke punten
    Verschillende modellen auto's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Zo Vos op 30 maart 2019 Reageer
  • Na het niet komen opdagen van onze huurauto, waren wij zeer teleurgesteld. Een goede kennis stelde ons Sixt voor.
    Wij maakten gelijk contact en kregen na enkele uren al een auto geleverd. Dankzij Sixt hebben wij kunnen genieten van onze vakantie.


    Sterke punten
    goede service

    Door Michiel Murphy op 30 maart 2019 Reageer
  • Op reis gaan en geen vervoer hebben is lastig. Het autoverhuurbedrijf Sixt is wereldwijd in vele landen te bereiken. Ik ben een trouwe klant bij dit bedrijf en maak vaak gebruik van hun diensten. Ze zijn goedkoop en dat is heel goed. Ik geeft aan naar welk land ik op vakantie ga en mijn vervoer wordt geregeld.

    Sterke punten
    Je hebt altijd vervoer

    Door Miranda Vink op 29 maart 2019 Reageer

Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review over Sixt