Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voordelen die TUI CARS bied zijn als volgt:

 • Alle verzekeringen zijn inbegrepen.
 • Kilometers zijn ongelimiteerd.
 • Gratis uw huurauto wijzigen of annuleren.
 • De bekende TUI kwaliteit.

Goede redenen om bij TUI te boeken zijn als volgt:

Er is een dekking door verzekering, de auto’s zijn bijna allemal inclusief CDW-verzekering, zonder eigen risico en met WA- verzekering.

Je krijgt een extra bestuurder gratis erbij.

TUI heeft de beste partners, hier zijn ze erg nauwkeurig in. Zij willen jou de beste service bieden.

Tot 24 uur voor aanvang kun je de huurauto wijzigen of annuleren. Dit kan gemakkelijk door een mail te sturen naar [email protected].

Bij TUI is er een tankregeling genaamd vol is vol. Dit betekend dat u de tank inlevert zoals u de auto heeft opgehaald. Dit houd in dat je alleen betaald voor de benzine die je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Als je een auto huurt bij TUI CARS is er een mogelijkheid dat de auto op adres geleverd kan worden. Dit kan zelfs op sommige plaatsen kosteloos.

Dus neem snel een kijkje op de website via de onderstaande link!


Tui Cars Reviews

  Prima voor elkaar

  Was gewoon goed. Zoals je vooraf verwacht dat het loopt. Ging niet super vlot, maar wel duidelijk en netjes allemaal

  Sterke punten
  Duidelijk en overzichtelijk

  Zwakke punten
  Wachtttijd

  Tui

  Tui heeft mij geholpen om mijn familie te bezoeken in Sarajevo. Het openbaar vervoer is daar niet zo geschikt. Het is mij goed bevallen en het was niet duur. Auto mooi gewassen ook.

  TUI

  Een van de meest buitengewone ervaringen op het gebied van reizen en ontdekkingstochten. Heel veel doorkruist en afgestreept op de kaart, naar wijnproeverijen geweest heel Frankrijk door, in de Catacombs geweest, de velden, de Atlantic Wall, kortom een meesterlijke tijd van mijn leven dat mogelijk is gemaakt door dit autoverhuurbedrijf.

  Sterke punten
  Heel makkelijk om het te boeken

  Zwakke punten
  Geen

  auto tui cars

  dat was ie weer, En het was een prima week met TUI's auto.

  Sterke punten
  niceeeeee

  Hoi

  Stan hier, heb een positieve ervaring gehad met Tui Cars. Ik houd er zelf van om in mn eentje door het buitenland te rijden met mijn hond. Mijn hond blafte nooit, wat ie normaal wel altijd doet als ie in de auto van mijn broer mee moet naar de dierenarts of iets dergelijks. Thanks

  Sterke punten
  Geschikte wagen voor een viervoeter

  Zwakke punten
  Iets meer technologische snufjes had het helemaal compleet gemaakt

  Tui Cars

  Ik had een auto nodig om iemand op te halen die gestrand was in een verlaten dorp haha.... degene die dit leest weet wel over wie ik het heb

  Sterke punten
  Super auto! Goedkoop en soepeltjes

  Neeltje's ervaring

  Hoii :) Mijn ervaring was goed! Mijn man en ik zijn erop uitgetrokken naar Zwitserland met een 4-deurse auto van Tui Cars. Alles ging goed.

  Tui Cars autoverhuur

  Hoi was wel prime de Kia van TUI Vorige maand naar Curacau geweest en voornamelijk de auto heen en weer naar het strand genomen. Vond het wel een beetje aan de krappe kant want we hebben 4 kinderen.

  Sterke punten
  volgeladen met genoeg benzine

  Zwakke punten
  het had wat ruimer binnenin gemogen

  was em dan

  goeiedagschotel,, ff paar woorden over Tuicars was niet erg onder de indruk want duurde ff voordat de telefoon op werd genomen wilde namelijk vragen of kon betalen met paypal dat bleek niet te kunnen daarnaast vond ik zelf de vw golf beetje aan prijzige kant had ook de fiesta kunnen pakken maar ja wie doet dat nou een fiesta???

Bezoek Tui Cars

Schrijf je eigen review