Je kunt een huurauto boeken via TUI CARS. Bij TUI kan je genieten van de beste service en kwaliteit.  Zij beschikken over de beste huurautoleveranciers, je krijgt ongelimiteerde kilometers  en er is geen sprake van eigen risico.

Dus de voordelen die TUI CARS bied zijn als volgt:

 • Alle verzekeringen zijn inbegrepen.
 • Kilometers zijn ongelimiteerd.
 • Gratis uw huurauto wijzigen of annuleren.
 • De bekende TUI kwaliteit.

Goede redenen om bij TUI te boeken zijn als volgt:

Er is een dekking door verzekering, de auto’s zijn bijna allemal inclusief CDW-verzekering, zonder eigen risico en met WA- verzekering.

Je krijgt een extra bestuurder gratis erbij.

TUI heeft de beste partners, hier zijn ze erg nauwkeurig in. Zij willen jou de beste service bieden.

Tot 24 uur voor aanvang kun je de huurauto wijzigen of annuleren. Dit kan gemakkelijk door een mail te sturen naar [email protected].

Bij TUI is er een tankregeling genaamd vol is vol. Dit betekend dat u de tank inlevert zoals u de auto heeft opgehaald. Dit houd in dat je alleen betaald voor de benzine die je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Als je een auto huurt bij TUI CARS is er een mogelijkheid dat de auto op adres geleverd kan worden. Dit kan zelfs op sommige plaatsen kosteloos.

Dus neem snel een kijkje op de website via de onderstaande link!


Tui Cars Reviews

  Auto gehuurd bij Tui

  Auto gehuurd bij Tui
  Auto gehuurd en betaald bij Tui cars die dit dan had uitbesteed aan Alamo Canada. In Canada( Vancouver)stond niet de auto die we hadden besteld, tot onze verbazing stond er een kleiner model. We konden een upgrade krijgen maar moesten dan ter plaatse 1000 dollar betalen. We hadden geen keus want onze bagage paste niet in de kleinere auto , dus hebben we dit ter plaatse betaald, met de veronderstelling dat Tui ons hier in tegemoet zou komen. Na ons verblijf hebben we de auto netjes zonder schade terug gebracht. De controleur gaf ons te kenne dat de auto er perfect uitzag en dat we de borg terug kregen. Deze controleur gaf ook aan dat de gemaakte kosten voor de upgrade waarschijnlijk een vergissing was en dat hij dit zou uitzoeken. Hij gaf aan dat dan de gemaakte kosten voor de upgrade en de borgsom samen teruggestort zouden worden. We hebben de borgsom en de gemaakte kosten voor de upgrade ( totaal 1400 dollar) nooit terug gekregen. Na diverse pogingen ( via mail en/of telefoon) om contact te zoeken zowel met Tui als met Alomo geven allebei de organisaties geen gehoor. Jammer, ik dacht dat Tui toch een degelijke en betrouwbare organisatie was, maar dit valt dus tegen. We zijn nú genoodzaakt om t via andere wegen zoals tv programma’s, rechtsbijstand etc te gaan proberen, echt jammer, en wij zullen niet snel meer in zee gaan met Tui

  tuicars.nl

  Ja goed hoor, ben het eens met de andere positieve reviews die ik had glezen.

  TUICARS

  Puik in orde, komt voor mij goed uit dat ze zoveel locaties tot de beschikking hebben want ik ga ongeveer 4 keer per jaar op vakantie.

  TUI Cars

  Hoiiii, net terug van een rondreis door de Balkan en dat heb ik kunnen doen met een heeeerlijke wagen van tui cars. Och, had ik m maar voor permanent!

  auto TUI

  Eersteklas autoverhuurbedrijf dat ik al jaren gebruik. Wilde graag even de tijd nemen om dat duidelijk te maken!

  TUI Cars

  Goedemiddag,

  samen met mijn vrouw ben ik naar Athene geweest, 3 weken lang. TUI Cars vonden wijzelf een uitest vakkundige organisatie die precies wisten wat wij nodig hadden voor onze situatie. We hoefden dan zelf ook vrij weinig te doen, en het meerendeel werd door hun geregeld.

  Uitstekend.

  tui

  Chevrolet gehuurd op Bonaire - zeer goed en ik ben aangenaam verrast.

  TUI Cars

  Het hele voetbalteam meegenomen met meerdere auto's! Was allemaal in orde, behalve 1 auto die onderweg pech kreeg. gelukkig in Nederland gebeurt, en de anwb zat er snel bij.

  Prima voor elkaar

  Was gewoon goed. Zoals je vooraf verwacht dat het loopt. Ging niet super vlot, maar wel duidelijk en netjes allemaal

  Sterke punten
  Duidelijk en overzichtelijk

  Zwakke punten
  Wachtttijd

  Tui

  Tui heeft mij geholpen om mijn familie te bezoeken in Sarajevo. Het openbaar vervoer is daar niet zo geschikt. Het is mij goed bevallen en het was niet duur. Auto mooi gewassen ook.

  TUI

  Een van de meest buitengewone ervaringen op het gebied van reizen en ontdekkingstochten. Heel veel doorkruist en afgestreept op de kaart, naar wijnproeverijen geweest heel Frankrijk door, in de Catacombs geweest, de velden, de Atlantic Wall, kortom een meesterlijke tijd van mijn leven dat mogelijk is gemaakt door dit autoverhuurbedrijf.

  Sterke punten
  Heel makkelijk om het te boeken

  Zwakke punten
  Geen

  auto tui cars

  dat was ie weer,

  En het was een prima week met TUI's auto.

  Sterke punten
  niceeeeee

  Hoi

  Stan hier,

  heb een positieve ervaring gehad met Tui Cars.

  Ik houd er zelf van om in mn eentje door het buitenland te rijden met mijn hond. Mijn hond blafte nooit, wat ie normaal wel altijd doet als ie in de auto van mijn broer mee moet naar de dierenarts of iets dergelijks.

  Thanks

  Sterke punten
  Geschikte wagen voor een viervoeter

  Zwakke punten
  Iets meer technologische snufjes had het helemaal compleet gemaakt

  Tui Cars

  Ik had een auto nodig om iemand op te halen die gestrand was in een verlaten dorp haha.... degene die dit leest weet wel over wie ik het heb

  Sterke punten
  Super auto! Goedkoop en soepeltjes

  Neeltje's ervaring

  Hoii :) Mijn ervaring was goed!

  Mijn man en ik zijn erop uitgetrokken naar Zwitserland met een 4-deurse auto van Tui Cars.

  Alles ging goed.

  Tui Cars autoverhuur

  Hoi was wel prime de Kia van TUI

  Vorige maand naar Curacau geweest en voornamelijk de auto heen en weer naar het strand genomen.

  Vond het wel een beetje aan de krappe kant want we hebben 4 kinderen.

  Sterke punten
  volgeladen met genoeg benzine

  Zwakke punten
  het had wat ruimer binnenin gemogen

  was em dan

  goeiedagschotel,, ff paar woorden over Tuicars was niet erg onder de indruk want duurde ff voordat de telefoon op werd genomen wilde namelijk vragen of kon betalen met paypal

  dat bleek niet te kunnen

  daarnaast vond ik zelf de vw golf beetje aan prijzige kant
  had ook de fiesta kunnen pakken maar ja wie doet dat nou een fiesta???

Bezoek Tui Cars

Schrijf een review