Auto huren | Centauro Rent a Car

Boek bij het beste, goedkope autoverhuurbedrijf in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We hebben vol-vol, volledig dekkende verzekering zonder eigen risico en annulering zonder kosten.


Centauro Reviews

  Centaurus

  Goed betrouwbaar bedrijf met veel verschillende mogelijkheden en bestemmingen, site is ook duidelijk en overzichtelijk aangegeven.

  Centauro

  Centauro is een vaste klant rijker.

  auto van centauro

  Hej, Ik ga elk jaar op vakantie naar Portugal en dit jaar had ik besloten om een auto te huren. Mijn vakantie was zeker geslaagd, alleen qua autoverhuurbedrijf weet ik niet zeker want heb nog niet zo vaak een auto gehuurd en ik kwam niet echt iets tegen wat eruit sprong qua krachtpunten.

  centauro auto

  Auto van Centauro gehuurd om naar Valencia te gaan, en ik vind de prijzen nog steeds waanzinnig laag alleen het interieur was wat krapjes.

  Centauro

  Hoi hoi, mijn ervaring met Centauro was wat minder omdat de auto in Palermo het verkeerde type was dan waar ik voor had getekend. Reed op zich prima verder, maar ja dat kan toch niet?

  Centauro

  Topklasse wagen, 2 weken weggeweest naar Griekenland en de auto kan tegen een stootje want de wegen zijn daar niet altijd even goed! de financiën viel me ook goed mee groetjes eline

  Centauro

  hoii, goed bevallen , misschien enige verbeterpunt kan zijn dat ze de overhandiger wat beter informeren zodat we wat meer weten over de functies

  Centauro

  Een goed betrouwbaar bedrijf!

  Centauro

  Auto gehuurd van centauro, en voor mij waren er geen problemen. Mijn vakantie was in Croatië. Echt een hele leuke tijd gehad.

  Sterke punten
  Eigenlijk alles wel

  Zwakke punten
  nvt

  Centauro

  Ik vond het niet zo goedkoop als dat ze zeggen want er kwamen nog allerlei aanvullende kosten bij.

  centauro

  hoi, Porto en lissabon bezocht en tussendoor een heel hoop moois gezien.,

  Centauro

  Volkswagen Polo had een probleem met de koelvloeistof in Italië, lang moeten wachten bij de garage jammer

Bezoek Centauro

Schrijf je eigen review