Reviews van deze auteur

Is DoyouSpain nog steeds hetzelfde bedrijf???

Wel over het algemeen was ik tevreden en mocht ik niet mogen klagen. Maar sedert de Covid pandemie blijkt DoYouSpain niet meer hetzelfde bedrijf te zijn. Of zijn de verhuurbedrijven moeilijker geworden. DoYouSpain is praktisch niet bereikbaar eenmaal je besteld hebt. Dit is heel jammer. De klant voelt zich bedrogen.

Sterke punten
De prijs is over het algemeen heel goed.

Zwakke punten
De service na verkoop is onpersoonlijk en de laatste tijd slecht tot zeer slecht. Een goede raad vooral geen bijkomende verzekering nemen bij DoYouSpain.

Beste. Ik heb bij DoYouSpain een auto gehuurd en bezit een Prevoucher. Dus betaald.
Afhaaldatum was voorzien op 02/10/2021 te Murcia luchthaven en terugbezorging op 30/10/2021. Wegens familiale redenen werd mijn vertrek met één eek verlegd en heb ik gevraagd om de afhaaldatum van mijn Voucher te willen veranderen naar 09/10/2021. De terugbezorging zou hetzelfde blijven. Nu naar het schijnt heb ik geen recht meer om mijn auto af te halen zelfs indien ik op voorhand betaald heb. Is dit wettelijk? Aangezien ik betaald heb met onbepaalde kilometers mag ik toch de auto op dezelfde plaats laten staan en er mee rijden wanneer ik wil? Moet ik iets doen om de kans te krijgen
om mijn gehuurde auto in ontvangst te krijgen ?
Ik moet zeggen dat tot nu toe ik geen problemen heb gehad met de bedrijven die ik gekregen heb via DoYouSpain. Wel eens een extra verzekering moeten bijbetalen, en dit was niet nodig. Nu laat ik mijn niet meer vangen. Kunt U mij met enkele raadgevingen helpen aub? DoYouSpain contacteren blijkt noch telefonisch noch via webside mogelijk.
Beste groeten Bruno Schol